+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » General » Coduri ...sau nu ?!
|- Problema punctului rosu

Autor Subiect: Problema punctului rosu  (Citit de 1677 ori) Share

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
Problema punctului rosu
« : Aprilie 22, 2010, 12:27:15 »

Am si eu nevoie de ajutor va rog frumos. Am jucat pe un anumit server, adminul mi-a facut poze si m-am pomenit cu ban pentru ca am avut wall (asa a spus el). Va spun sincer, nu am avut wall, dar de ce a zis el ca am wall? Ei, aici este problema si va rog sa fiti foarte atenti, priviti cu atentie urmatoarea poza care mi-a fost facuta de admin:

http://img101.yfrog.com/img101/998/decbble0002p.png

Ati observat acel punct rosu, da!? Pentru acel punct rosu am primit ban! El a considerat ca este walll, dar eu nu am jucat codat, cu wall, nu am de ce sa va mint! El mi-a facut 3 poze, in prima nu a aparut acel punct rosu, in a 2-a la fel si tocmai in a 3-a a aparut acel nenorocit de punct rosu pentru care am luat ban. Explicatia lor a fost ca acel punct rosu ar fii wall, dar eu nu am avut wall! Am citit si pe alte forumuri si cineva spunea ca ar fi un bug surprins la poza. Deci care este explicatia pentru acel punct rosu? Astept raspuns...

• Incarcat, nu deranjati.
  • Global Moderator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1686
  • Baross rullz
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000660789218
    • Yahoo Instant Messenger - unq@steamserver.zzn.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
R?spuns: Problema punctului rosu
« Răspuns #1 : Aprilie 22, 2010, 02:48:07 »

Afirm ceea ce a zis adminul =D> dar in acelasi timp si adminul iti poate pune aceasta optiune!

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Aprilie 23, 2010, 12:26:45 »

Deci uita-te foarte atent in colt stanga sus la radar. Eu nu am jucat cu wall, daca era sa am wall, trebuia sa imi apara mai multe punctulete rosii in acea poza. Uite am cautat pe Mr. Google si m-am interesat de acest cod cu punctuletele si uite asa ar fi trebuit sa arate poza mea daca aveam wall (observati acele punctulete rosii din dreptunghi):

http://img199.imageshack.us/i/pozane.png/

Deci aici se bate capra cu varza, eu nu am jucat cu wall si totusi imi apare acel punctulet rosu intr-o poza. Am cautat pe Google si am aflat ca au mai avut si altii problema asta. De exemplu, un anumit individ, a avut intr-o poza un punctulet la fel ca si mine, numai ca era galben si tot asa adminul a considerat ca este wall, la banat si cineva a venit cu urmatoarea explicatie, quote:

"Legat de acele puncte, la silent aim nu apare niciun punct am avut eu multe variante de silent ai de cand a aparut prima cu lsilent pe vremea aia costa 20 euro sa achizitionezi asa ceva, in fine, wall, nu se poate e putin probabil pentru ca daca avea wall activat si sa presupunem ca acele puncte erau oamenii trebuiau sa iasa in toate pozele avand in vedere ca nu a fost niciun kill facut in tot acest timp ( vezi dreapta sus ). Cel mai probabil e de la he cum a explodat iar apoi acele artificii se transforma in puncte, si va explic si de ce, cand asta se intampla live, adica te joci dai he bubuie vezi stelutzele alea, dar punctele grafice de la joc niste buguri fiind astea nu se vad, dar in slow time, cand iti face poza e pozibil ca acest fenomen sa fie imortalizat in poza, la fel cum vezi si gloantele cum ricoseaza cum sar camerele gloantelor din arma si tot asa. Deci cel mai probabil a fost un bug care a fost surprins la poza, daca nu i se facea poza asa ceva nu se vede, parerea mea nu e cod in niciun caz."

Nu stiu cat de adevarat este ce a spus el acolo, poate sa confirme cineva? (bineinteles daca cunoaste despre ce este vorba)

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Aprilie 25, 2010, 02:34:38 »

Da m-am uitat la poza.Uite-te in dreapta sus shi vei vedea ca sunt niste gloante(ma rog resturi)si probabil adminu a zis ca e wall(de obicei la wall se vede glontu cand tu tragi)dar eu te sustin shi mie mi s-a intamplat la fel.probabil a zis ca esi prea bun shi a modifficat poza cand ti-a facut-o.(se poate cu un program de Haker!

Counter Strike Source

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Aprilie 25, 2010, 11:58:32 »

Acolo unde zici tu nu am tras eu, nici nu aveam de ce sa trag ca nebunu', ala era cu mine in echipa (vezi logo de la bomba in stanga pozei si radar). Si alea nu sunt resturile de la gloante, alea sunt gloantele care ricoseaza din perete, probabil trageau CT dupa ala care a iesit in poza cu punctu' rosu intre picioare. Si nu inteleg cum poate sa modifice poza? Poza mi-a facut-o pe loc si a ajuns la mine in folder cstrike, dupa care i-am trimis-o.
Ce vrei sa spui ca exista un program care iti modfica poza exact in momentul cand adminul iti face SS?

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 34
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : August 20, 2010, 10:27:11 »

foarte starnui asa ceva da no se mai intampla ar trebi sa schimbi cs sau io stiu reinstaleazati compu poatye ai virus o stiu nu ma intreba si am obserevt tot ce ai zis si da nu cred ca e wall deoarece am fost atetn la radar si nu apar ceva .. ma rog te las mia zi ceva daca vrei ceva neaparat sa iti raspund trimitemi un mesaj personal ca io nu prea caut asa