+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » Probleme server dedicat CS 1.6 » Installer Server Creator (Moderatori: ciscko, HbK2310, Mihail)
|- Am un caz mai special cu serveru referitor la conectarea playerilor!

Autor Subiect: Am un caz mai special cu serveru referitor la conectarea playerilor!  (Citit de 949 ori) Share

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email

Am incercat sa deschid si eu un servar sa joc cu prietetenii si am intampinat niste probleme.
Am gasit cum se face un servar pe tutorialecstrike si am urmat instructiunile de acolo; totu bine si frumos am terminat, l-am deschis, ba mai mult au inceput sa intre si playeri care au gasit servaru la fiind server, dar dupa ce am dat Ip-ul prietenilor a aparut lovitura... Culmea cica nu imi gasesc servaru (nu il vede) ca si cum nu ar exista, am incercat cu cel potin 5 persoane si aceeasi problema, si nu il gasesc nici la fiind servar, nici daca scrie in consola, nici daca il baga la favorit.
Precizez ca am windows 7, si la net sunt conectat printrun router wireless, iar ip servarului arata cam asa 192.168.0.155:27015 si l-am verificat  si am dezactivat firewallu,iar la servar am sv_lan 0.
Sincer nu stiu ce sa mai fac, am incercat tot ce sa putut, m-am gandit ca ma puteti ajuta, oricum asta e ultima speranta...
 Multumesc!!!

• Moderator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1124
    • Vezi Profilul
    • game-zone.totalh.com

IP tau nu este bun... adica ai IP dinamic uite un tutorial sdresa DSN http://www.tutorialecstrike.com/adresa_dns.html

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email

As urmari tutorialul de acolo dar e vechi si imi spune sa intru pe un site care acum s-a schimbat si nu pot urmarii pasii de pe linku care mi lai dat tu.
Oricum multam fain, mai caut si eu cum sa fac dns-ul ca de aia sa inventat google-ul, dar mi-ar fi mai usor daca mi-ai explica tu cum sa fac (binentales daca te pricepi si daca vrei), oricum ms inca odata.

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email

mmmm da pan la urma am reusit sa fac dns-ul cum scria acolo dar tot nu se poate conecta cei care le-am dat ip, arata de forma asta babuin.no-ip.org nust ce sa ii mai fac. Va rog ajutatima daca va pricepeti!

Counter Strike Source

• Moderator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1124
    • Vezi Profilul
    • game-zone.totalh.com

Ai downloadat programul acela din tutorial??? No-IP DUC...
deci uitete pe link-ul acela de mai sus (din primul meu post) downloadeaza si instaleaza programul acela.... logheazate pe el cu adresa ta de mail si parola care o ai pe no-ip... astepti sa se updateze  , iar apoi bifezi casuta pe care o ai in dreptul adresei tale DSN (cea cere apare in program)....  lasi programul sa mearga in bara apoi dai adresa ta DSN prietenilor tai sa se conecteze.... nu mai folosi IP pt conectare

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email

Am procedat asa cum ai spus tu dar aceeas problema nu gaseste serverul, si in plus acum nu imi mai apare servarul nici pe internet, la find server si nu mai intra nimeni. Dar asta nu ar fi o problema fiindca eu vreau sa joc cu prietenii pe servar nu sa am unul public sa intre toti codatii.
Nust ce sa ii mai fac, m-am gandit sa sterg servarul si sa fac unul cap-coada, daca sti vreun tutorial cu asa ceva..., serverul asta l-am facut de pe www.tutorialecstrike.com astept raspuns...

• Administrator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 2449
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002198710526#!/profile.php?id=100002198710526&sk=wall
    • Yahoo Instant Messenger - tutorialecstrike
    • Vezi Profilul
    • Tutoriale server Counter Strike 1.6
    • Adresa de email

Problema ta nu este ip-ul dinamic ci faptul ca nu ai facut port forward la router. Intereseaza-te de la cei de la care ai cumparat routerul cum faci port forward...sau pe google.

• DraKNesS.
  • Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Va cunosc de 7 ani Fratilor. Primu server aici .
    • Yahoo Instant Messenger - awp_drakness
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email

Haide ca te ajut eu da nu stiu cum sa nu fac reclama : P am eu tot tutorialu complect cu port forward si cum trebe configurat :P
Primu Meu server de Counter-Strike a fost facut dupa Tutoriale Cstrike:P .

GL & HFp