+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » Probleme server dedicat CS 1.6 » Discutii generale (Moderatori: AdorCounTer, p4nt3r4, HackKing, HbK2310, Mihail)
|- PROBLEMA CLIENT CS:( ADMINI PLS HELP!

Autor Subiect: PROBLEMA CLIENT CS:( ADMINI PLS HELP!  (Citit de 834 ori) Share

• Imi rezerv toate drepturile de a avea greseli gramaticale Copyright © 2009 yo_addy. Toate drepturile rezervate!
  • Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • Yahoo Instant Messenger - yo_addy
    • Vezi Profilul
PROBLEMA CLIENT CS:( ADMINI PLS HELP!
« : Octombrie 21, 2009, 05:12:44 »

hmm...de la un timp CS-ul meu nu-mi mai recunoaste comenzile "+FORWARD" si "+Back"....adica nu pot sa misc jucatoru` in fata sau spate....am umblat prin config...am umblat si in OPTIONS...am dat in consola si UNBINDALL apoi am bindat W si S...degeaba...am pus si alt config...tot nu merge....de mentionat: MI-A APARUT PROBEMA ASTA` DUPA CE AM PUS FOLDERU` "RESOURCE" DE la alt cineva....s-ar putea sa fie din cauza asta`?...stiu ca se poate rezolva prin reinstalarea CS-ului....da` prefer ca aceasta sa fie ultima modalitate ... PLS HELP ME!....Merci anticipat

• Administrator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 2449
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002198710526#!/profile.php?id=100002198710526&sk=wall
    • Yahoo Instant Messenger - tutorialecstrike
    • Vezi Profilul
    • Tutoriale server Counter Strike 1.6
    • Adresa de email
R?spuns: PROBLEMA CLIENT CS:( ADMINI PLS HELP!
« Răspuns #1 : Octombrie 21, 2009, 10:44:43 »

Daca zici ca problema a aparut dupa ce ai copiat folderul resource, atunci fa-l rost de undeva pe cel original si copiaza-l la loc...data viitoare faci backup cand inlocuiesti ceva  ;)

Daca ai CS Lan T Realistic atunci poti instala patch-ul de aici ... e cam aceeasi chestie cu folderul resource. Daca ai alt fel de joc si instalezi patch-ul asta, te previn ca schimba cateva modele, background-ul si GUI-ul.

Oricum nu-mi dau seama de ce nu vrei sa reinstalezi jocul..dureaza doua minute. Il reinstalezi peste cel vechi, fara sa il stergi pe ala. Iti va schimba cateva setari (nume, rezolutie) insa macar nu pierzi modelele, sunetele si hartile pe care nu vrei sa le pierzi.
« Ultima Modificare: Octombrie 21, 2009, 11:18:29 de Baross »

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Octombrie 23, 2009, 12:05:59 »

Am si eu o problema cu Cs 1.6 LanT Realistic
Intru in joc,si vreu sa ma conectez la un server...se incarca pana la jumatate si imi iese din cs...fara sa-mi dea nici o eroare:((

L-am reinstalat,a mers bn o zi,si azi iar imi iese din el.
Va rog sa ma ajutati,sunt disperat!!!! 

MS anticipat :)

• Imi rezerv toate drepturile de a avea greseli gramaticale Copyright © 2009 yo_addy. Toate drepturile rezervate!
  • Membru Validat
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Octombrie 23, 2009, 02:38:13 »

Am CS LanT Realistic...am luat patch-ul si acum il voi instala....

Oricum nu-mi dau seama de ce nu vrei sa reinstalezi jocul..dureaza doua minute. Il reinstalezi peste cel vechi, fara sa il stergi pe ala. Iti va schimba cateva setari (nume, rezolutie) insa macar nu pierzi modelele, sunetele si hartile pe care nu vrei sa le pierzi.

Nu vreau sa-l reinstalez pentru ca am multe modificate in el[sunete, skinuri, modele etc] si sa stau sa le copiez iar...etc....da` totusi daca nu functioneaza cu patch-u` asta o sa-l reinstalez :) ms

Counter Strike Source

• Membru Validat
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Octombrie 23, 2009, 02:52:56 »

L-am instalat ...tot nu merge:( auzi nu poti sa faci un MIRROR mai bun pentru CS 1.6 Realistic? cel de acum are o viteza foarte mica...ms

• Administrator
  • Membru Veteran
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002198710526#!/profile.php?id=100002198710526&sk=wall
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Octombrie 23, 2009, 04:30:21 »

Am sa fac pe Megaupload si pe Mediafire..

La problema ta cu jocul nu stiu ce sa-ti mai zic...normal daca ai bindurile in config.cfg ar fi trebuit sa mearga. Bindurile sunt astea:

Inregistreaza-te si logheaza-te pentru a vedea continutul!
...verifica in config.cfg .
« Ultima Modificare: Octombrie 23, 2009, 04:50:43 de Baross »

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Octombrie 23, 2009, 08:58:32 »

Bindurile sunt cele deflaut ale jocului,chestia e ca daca am deschis mozilla firefox,si il las in bara,cs merge perfect,daca e inchis imi iese din el :|

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
R?spuns: R?spuns: PROBLEMA CLIENT CS:( ADMINI PLS HELP!
« Răspuns #7 : Octombrie 23, 2009, 09:14:15 »

Bindurile sunt cele deflaut ale jocului,chestia e ca daca am deschis mozilla firefox,si il las in bara,cs merge perfect,daca e inchis imi iese din el :|

Am uitat sa precizez ca lagul e astronimic,nu scade de 500 :((

• Administrator
  • Membru Veteran
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Octombrie 23, 2009, 09:40:55 »

Sterge registrii Valve.