+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » General » Coduri ...sau nu ?!
|- CHEIE PENTRU SERVERE CARE NU VOR CODATI

Autor Subiect: CHEIE PENTRU SERVERE CARE NU VOR CODATI  (Citit de 1113 ori) Share

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
CHEIE PENTRU SERVERE CARE NU VOR CODATI
« : Octombrie 03, 2009, 03:34:21 »

AM UN PLUGIN CARE LAM LUAT D P NET SI LAM MODIFICAT ADIK DA KICK LA TOTI CARE APASA F8,F9,F10,F11,F12,INSERT,HOME,END,DELETE,PAGE UP,PAGE DOWN...ABSOLUT TOTI IAU KICK CAND APASA TASTELE...care vrea dati add la idul alx_axel@yahoo.com

• Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1124
    • Vezi Profilul
    • game-zone.totalh.com
R?spuns: CHEIE PENTRU SERVERE CARE NU VOR CODATI
« Răspuns #1 : Octombrie 03, 2009, 10:30:39 »

ACEST PLUGINS EXISTA DE MULTA VREME...    SI A FOST DESTUL DE EFICIENT... DAR SUNT COADE CARE LE ACTIVEZI SI DIN ALTE TASTE

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • Vezi Profilul
R?spuns: CHEIE PENTRU SERVERE CARE NU VOR CODATI
« Răspuns #2 : Octombrie 04, 2009, 02:25:48 »

Salut, nu vad scopul acestui plugin sa fie folositor, in primul rand eu unul joc de la sageti nu de la W,A,S,D si pe INS arunc arma, pe delete am autobuy cel de la F1, daca apas pe INS sau pe Delete asta inseamna ca joc codat? Ganditiva mai bine inainte sa puneti pluginuri fara rost pe servere doar de dragul de a umple serverul cu pluginuri, cu coduri nu joc nu sant genul, incercati sa postati pluginuri folositoare nu ca acesta, eu sincer va spun unde dau de servere care imi schimba butoanele cu care joc, am iesit afara, si cred ca nu sant singurul care face chestia asta, deci decat sa pierdeti playerii si sa postati pluginuri fara rost mai bine umpletiva timpul cu altceva.

• Membru Junior
  • **
  • Mesaje postate: 57
    • Yahoo Instant Messenger - xdcnet
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: CHEIE PENTRU SERVERE CARE NU VOR CODATI
« Răspuns #3 : Aprilie 08, 2011, 11:40:40 »

E vechi acest plugin
« Ultima Modificare: Aprilie 09, 2011, 12:57:30 de Baross »

Counter Strike Source