Aceasta versiune este modificata de mine in proportie de 90%!
Am decis sa imi fac propriul meu joc asa cum vreau yo pt. k pe net gaseam numai panarami de cs-uri modificate de niste habarnisti,plus de asta incepusem sa ma plictisesc de skin-urile standard din jok!
Versiunea asta este foarte buna pt. k ofera un aspect estetic placut si in jok dar si prin meniuri,si este si foarte functionala nu numai frumoasa!
Video:
scz pt. calitatea nasoala la intuneric
Fnatic Team este o echipa de gameri profesionisti,care este formata din playeri din toate tarile,toti isi castiga existenta participand la competitii si turnamente CS,Echipa Fnatic a castigat locul intai pt. cea mai buna echipa a anului 2006,si tot locul intai in 2007 la campionatele modiale CPL pt. CS
De aici vine numele Counter-Strike 1.6 Fnatic Team Edition!
MODIFICARI:
Note:Unele cifre din videoclip nu o sa se potriveasca cu ceea ce o sa va scriu yo aici,pt. k pe timpul cand am facut videoclipul jocul era inca in perioada de testare si nu era complet!
- Skinuri/Modele - schimbate si inlocuite cu skinuri din CS:S in proportie de 99%
- Sunete/Efecte - schimbate in proportie de 50-60%
- Grafica/Texturi/Sprites - schimbate/modificate in proportie de 80%
- Background/Menu/ingame command menu/GUI/HUD - schimbate/modificate in proportie de 100%
IMBUNATATIRI:
- Imbunatatiri sunt foarte multe,dar cele mai importante ar fii urmatoarele!
- Meniurile nu mai au culoarea aia de verde sters!
- Datorita skinurilor de foarte mare calitate din CS:S,mainile si armele sunt mai rotunjite si mult
mai realiste!
- Animatii Custom la playeri,cand iei Head-Shot faci tumba pe spate si tzasneste mult sange din tn!:))
- Command Menu cu foarte multe optiuni,inclusiv mp3 player cu 15 melodii incluse,Demo Control,Bot Control,Setari pt. Conexiune,si multe altele pe care le descoperiti voi!
- Aproximativ 100 de Harti noi,cele mai des intalnite pe servere,de_dust2_2009,de_inferno2se,etc
- Compatibil cu servere protocol 47 si 48
- Lagg-ul nu trece de 20-25(testat pe internet de 1mb de la Satelnet)
ScreenShots:
Cutit & Terro Bomba

Bomba2 Sange

Muzzle Flash CT & M4A1

Defuse Kit Menu

Smoke HE Idle Smoke HE Armed

Smoke HE Expload Flashbang

HE Grenade Heads Up Display(HUD)

Mai multe Screenshot-uri vedeti in prima parte a videoclipului de mai sus!
Download Counter-Strike 1.6 Fnatic Edition v.1.1wWw.Uploaded.To Partea 1:
Click Partea 2:
Click Partea 3:
Click wWw.SendSpace.CoM Partea 1:
Click Partea 2:
Click Partea 3:
Click wWw.2Share.CoM Partea 1:
Click Partea 2:
Click Partea 3:
Click Download Counter-Strike 1.6 Fnatic Edition v.1.2-Cateva bug-uri minore rezolvate!
-Versiunea 1.2 este perfecta pt. codati pt. pe ea merg aproape toate coadele de Counter-Strike 1.6!
wWw.Uploaded.To Partea 1:
Click Partea 2:
Click Partea 3:
ClickDaca descoperiti vreun bug sau aveti probleme,postati aici sau trimite-ti-mi un E-mail la:
Alexa_Viorel2007@yahoo.com <<<< Distractie placuta cu Counter-Strike 1.6 Fnatic Team Edition!!! >>>>
<<<< Succes la Frag-uri! >>>>