dar am si io o mica antrebare am facut si io exact ca voi cu prg ala am intrat la u tovaras an pc iam dat aresa aceia si mia aparut asta
pe filefox
Timpul conexiunii a expirat
Serverul de la 192.168.1.64 nu raspunde suficient de rapid.
* Acest sait poate fi indisponibil temporar sau prea ocupat. I?ncercati din nou in citeva
momente.
* Daca nu puteti incarca nicio pagina, verificati legatura la re?ea a calculatorului
dumneavoastra.
* Daca calculatorul dumneavoastra este protejat de un paravan de protectie sau un proxy, asigura?i-va ca
Firefox are permisiunea de a accesa internetul.
iar pe exlorer
Imposibil de afisat pagina
Pagina pe care o solicitati nu este disponibila momentan . Este posibil ca situl Web sa aiba dificultati tehnice, sau poate ar fi suficient sa ajustati setarile browserului.
--------------------------------------------------------------------------------
I?ncercati urmatoarele:
Faceti clic pe butonul Reimprospatare sau incercati mai tarziu.
Daca ati introdus manual adresa paginii in bara de adrese, asigurati-va daca ortografia este corecta.
Pentru a verifica setarile conexiunii Internet, faceti clic pe meniul Instrumente, apoi faceti clic pe Optiuni Internet.I?n fila Conexiuni, faceti clic pe Setari. Setarile trebuie sa corespunda celor date de administratorul retelei locale (LAN) sau de furnizorul de servicii Internet (ISP).
Daca administratorul de retea a activat aceasta caracteristica, Microsoft Windows are posibilitatea de a examina reteaua si de a descoperi automat setarile pentru conexiunea la retea.
Daca preferati ca Windows sa incerce sa descopere aceste setari,
faceti clic pe Detectare setari de retea
Unele situri impun securitatea de conexiune de 128-biti. Faceti clic pe Ajutor in meniu, apoi pe Despre Internet Explorer pentru a determina ce putere are securitatea instalata.
Daca incercati sa obtineti un sit securizat, asigurati-va ca setarile de Securitate va pot accepta. Faceti clic pe meniul Instrumente, apoi faceti clic pe Optiuni Internet. I?n fila Complex, defilati la sectiunea Securitate si verificati setarile pentru SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.
Faceti clic pe butonul Inapoi pentru a incerca o alta legatura.
Nu se gaseste serverul sau eroare de DNS
Internet Explorer