+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » Probleme server dedicat CS 1.6 » Tutoriale (Moderatori: AdorCounTer, HackKing, HbK2310, Mihail)
|- CUM SA AI SPRAY MISTO FARA NICIUN PROGRAM

Autor Subiect: CUM SA AI SPRAY MISTO FARA NICIUN PROGRAM  (Citit de 1117 ori) Share

• Eu cu baniii stau cam prost / Sa iau arma n-are rost / Cumpar deagle stau umpic / Apas click si ai murit !
  • Membru Complet
  • Mesaje postate: 143
    • Yahoo Instant Messenger - radu_theboy@yahoo.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
CUM SA AI SPRAY MISTO FARA NICIUN PROGRAM
« : Februarie 02, 2009, 07:13:26 »

Deci...... daca vreti un spray logo FARA NICIUN PROGRAM  intrati pe -> www.fpsbanana.com/sprays/games/3 si alegetiva un spray din grupele de sprayuri ...
Dupa ce ati downloadat sprayul veti avea un fisier RAR/ZIP .....
In RAR/zip puteti gasi diferite modalitati:
 1.Sa gasiti in el un fisier TEMPDECAL.WAD si altul PLDECAL.WAD -> daca gasiti asa punetile p amandoua in COUNTER-STRIKE/CSTRIKE
 2.Sa gasiti in el un fisier TEMPDECAL.WAD -> daca gasiti asa faceti o copie la tempdecal si numiti-o PLDECAL si punetile p amandoua in Cs/cstrike
 3.Sa gasiti in el un fisier PLDECAL.WAD -> daca gasiti asa faceti o copie la pldecal si numiti-o TEMPDECAL si punetile p amandoua in CS/cstrike
 4.Sa gasiti in el un fisier Cu altfel de nume (adik: tempdecal_54 ; pldecal_42 ; Super Spray;etc...) -> daca gasiti asa faceti doua copii la fisier cu numele de TEMPDECAL si PLDECAL si punetile in CS/cstrike ........

Ei....asa poti face un spray logo de cs fara NICIUN PROGRAM ....
« Ultima Modificare: Februarie 02, 2009, 07:18:06 de Raduss »

• Eu sunt eu .... Tu esti tu
  • Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Omoara pentru a muri!
    • Yahoo Instant Messenger - brek_move_kid
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
R?spuns: CUM SA AI SPRAY MISTO FARA NICIUN PROGRAM
« Răspuns #1 : Aprilie 24, 2009, 08:53:35 »

GG mie mi'a mers :D