+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » Probleme server dedicat CS 1.6 » Configurare server.cfg (Moderatori: HbK2310, Mihail)
|- Cum fac gloante infinite si opresc nihtvision?

Autor Subiect: Cum fac gloante infinite si opresc nihtvision?  (Citit de 2854 ori) Share

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 41
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Cum fac gloante infinite si opresc nihtvision?
« : Decembrie 24, 2008, 10:56:10 »

sal vreau sami ziceti pls cum fac gloante infinite fara reload si zombi sa nu mai aibe nightvision am citit desrpre cvauri si nu am prea inteles spunetimi unde sa ma duc si dati un ex pls sau trimitetimi cvar sau .cfg chestia aia gata  facuta daca puteti  :D

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
R?spuns: Cum fac gloante infinite si opresc niGhtvision?
« Răspuns #1 : Martie 06, 2009, 03:28:01 »

cu gloante infinite nush dar nightvision il dezactivezi asa daca ai amxmodx din consola:
amx_restmenu intri inapoi in joc si o sa iti arate un meniu cred ca de acolo te descurci ca iti explica...
bafta!

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 11
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
R?spuns: Cum fac gloante infinite si opresc nihtvision?
« Răspuns #2 : Octombrie 15, 2009, 11:04:44 »

intri in amx/config/zombieplague cfg si acolo cauti linia asta zp_human_unlimited_ammo 1 // Unlimited ammo [0-disable // 1-BP Ammo // 2-clip Ammo] si tu ai 0 pui 1 iar la alalalt cauti linia zp_nvg_give 1 // Give nightvision automatically [0-disable // 1-enable // 2-enable, but no auto turn on] si pui cum vrei pt altceva cauti tot acolo