+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » Probleme server dedicat CS 1.6 » Discutii generale (Moderatori: AdorCounTer, p4nt3r4, HackKing, HbK2310, Mihail)
|- Patch Steam+NonSteam protocol 47+48

Autor Subiect: Patch Steam+NonSteam protocol 47+48  (Citit de 58551 ori) Share

• Membru Senior
  • Mesaje postate: 282
    • Vezi Profilul
    • swat-war3ft.idle.ro
    • Adresa de email
R?spuns: Patch Steam+NonSteam protocol 47+48
« Răspuns #15 : Ianuarie 31, 2009, 11:24:14 »

nu mai bagi vechiul swds.dll

• Membru Junior
  • **
  • Mesaje postate: 92
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Februarie 02, 2009, 08:39:59 »

pai nu imi merge de loc nu imi apare in lista si am facut exact ca acolo daca vreau sa ma conectez cu connect ip-ul servarului nu merge  am bagat in server.cfg nimik nu imi apare in lista si nici macar nu imi merge decit daca bag vechiul swdss ce tre sa faca mersi mult

• Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1124
    • Vezi Profilul
    • game-zone.totalh.com
« Răspuns #17 : Februarie 02, 2009, 08:59:25 »

Omule salut incearca metoda asta

1 fati serverul ca la carete
2 patchuestel de sv non steam protocol 47/48
3 intra  aici si jos e o casuta unde sa iti bagi ip la server (vezi tu te descurci)  asteapta 20-30 min si vezi ca o sa apara la net sigur
« Ultima Modificare: Februarie 02, 2009, 09:01:15 de ciscko »

• Membru Junior
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Februarie 03, 2009, 07:42:44 »

ok mersi mult am incercat am bagat acel patch 47+48 nu stiu daca functioneaza pt ca nu stiu cum sa probez in orice caz esti singurul care a dat un raspuns foarte de ajutor in primul rind ai spus ca tre sa astept o juma de ora (cea ce habar nu  aveam)si in al doile mi-ai dat acel site in care am baga  ip-ul asta inseamna ca m-ai exista si oameni ;) mersii mult esti cel mai tare pina acum

Counter Strike Source

• Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1124
    • Vezi Profilul
    • game-zone.totalh.com
« Răspuns #19 : Februarie 03, 2009, 07:47:07 »

acel patch il probezi asa :

daca iti apare sv la net inseamna ca functioneaza 

Si iti spun sigur ca apare pentru ca nu are cum sa nu apara

• Membru Junior
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Februarie 06, 2009, 02:26:43 »

am incercat tot ce este posibil pt a putea face acest patch si sa trec la protocol 47-48 am facut alt server de la zero tot nu imi merge am lasat deschis 1 ora tot nu si-a facut update si nu sa patchuit nu stiu care este cauza dar ma disperat imi apare serverul si la favorite si la LAN si pe INTERNET dar servarul vechi asta nu ii dau de cap si am servarul de 1 an juma lam facut de la zero si am instalat nenumarate servere dar aceasta problema ma depaseste  doar poate ca trebuie sa  schimb win pt ca eu am vista cred ca e singura solutie sa mai incerc mdaa ..

• Mess with the best DiE like the rest
  • Membru Complet
  • Mesaje postate: 235
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #21 : Februarie 06, 2009, 03:04:52 »

Eu unu am avut vista si mi'a mers dar am mai facut ceva nu mai stiu ce :-/ ...dar acuma am iara windows sp2 e mult mai stabil ...daca ai rabdare si cauti pe google cate ceva pote rezolvi problema dar o sa dai si de altele asa ca mai bine treci pe Windows sp

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Februarie 08, 2009, 12:33:31 »

cred ca 2 zile am stat de capu la serverul asta si e belea mare!
am citit o groaza pe forum cat n`am citit la scoala in 15 ani.
eu am un server cu modulul war3ft. si aveam un swdl.dll  de care cat de cat eram multumit cu exceptia ca nu mergea cei cu steam sa intre. (in rest totul era ok. apare la internet si putea fi adaugat in fav )
ei bine am luat noul swdl  --- toate bune si frumoase.  mergea si steam-ul dar nu mergea adaugat la fav.  apoi am activat modulul war3ft si a inceput beleaua. intru pe server si ma da afara cu mesajul Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 5
daca dezactivez war3ft   merge.
daca activez war3ft iar nu merge. daca schimb iar swdl  nu mai da eroarea aia dar cei cu steam iar nu mai pot intra

ati gasit pana la urma vreo rezolvare la toate astea?  ce nu se pupa? ce ar trebui facut? ce variante de amxmodx sau war3ft sa folosesc sa se pupe cu swdl.dll  pentru ambele protocoale?
innebunesc  :o :o

• Membru Junior
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Februarie 08, 2009, 09:30:35 »

Citat
LOL..Eu unu am avut vista si mi'a mers dar am mai facut ceva nu mai stiu ce :-/ ...dar acuma am iara windows sp2 e mult mai stabil ...daca ai rabdare si cauti pe google cate ceva pote rezolvi problema dar o sa dai si de altele asa ca mai bine treci pe Windows sp

LOL nu cred ca asta este o rezolvare adica sa schimb win eu am PC puternic si cred ca vista este foarte bun acum pt o singura aplicatie sa schimb win nu cred ca e o rezolvare dar oricum mersi pt ajutor
« Ultima Modificare: Aprilie 16, 2009, 11:41:35 de Baross »

• Membru Junior
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Februarie 12, 2009, 10:40:48 »

bun am rezolvat problema 47+48 ...dar de ce imi apare la lan si imi scrie in felul urmator:

Connection to Steam servers successful.
   VAC secure mode disabled.
No masters loaded
Using default master

vreau sa subliniez "No masters loaded" si "Using default master" si de ce nu se conecteaza la master????? ce se intimpla ca daca il las deschis mai mult de 7 oameni nu imi intra am incercat si redirecturi rar se mai conecteaza cite 15 maxim dar numai dupa un anumit timp si pe o anume harta

• Membru Junior
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Februarie 12, 2009, 10:53:24 »

inca ceva daca poate sa imi raspunda cineva acum un timp cind am dat drumu la server scria your server is out of date sau ceva de genu si era un topic in care iti dadea un patch sa iti updatezi servarul e in momentul cind am bagat acel patch  nu mai faceam fata la nimeni adica intaru fara numar oameni nu se mai opreau intruna era servarul ful ful eee a2-a zi cind am intrat surpriza nu mai intra nimeni deci ce sa intimplat?????? daca poate sa imi raspunda cineva  MULTUMESC ANTICIPAT

• Membru Senior
  • Mesaje postate: 282
    • Vezi Profilul
    • swat-war3ft.idle.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #26 : Februarie 18, 2009, 11:26:17 »

Domnilor da cu modul war3 ft ce facem ca nu merge sa intri de pe 47 numa de pe 48 nu se poate repara

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 47
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Aprilie 10, 2009, 04:34:12 »

Cum a spus si Barros...!!!Dar pentru unii trebuie sa ne repetam si sa le dam muran gura!!!

1.Descarci asta http://tutorialecstrike.com/download/swds47+48.exe dupa ce lai descarcat il instalezi in servarul tau deobicei in Inregistreaza-te si logheaza-te pentru a vedea continutul!
2.Treci urmatoarele linii de mai jos in server.cfg care se afla in ex: Inregistreaza-te si logheaza-te pentru a vedea continutul!
Inregistreaza-te si logheaza-te pentru a vedea continutul!
Dupa ce ai facut astea deschizi serveru din Inregistreaza-te si logheaza-te pentru a vedea continutul! si de acuma ai serveru pe ambele protocoale 47+48 poate intra si cei cu Steam si cei Non-Steam(fara steam)!!!
« Ultima Modificare: Aprilie 16, 2009, 11:43:47 de Baross »

• Administrator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 2449
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002198710526#!/profile.php?id=100002198710526&sk=wall
    • Yahoo Instant Messenger - tutorialecstrike
    • Vezi Profilul
    • Tutoriale server Counter Strike 1.6
    • Adresa de email
« Răspuns #28 : Aprilie 16, 2009, 11:47:27 »

Warcraft-ul intotdeauna a facut figuri...e un mod destul de pretentios. Incercati sa-l potriviti cu Amx Mod X 1.8.1 daca nu merge cu 1.76.

• Membru Senior
  • Mesaje postate: 263
  • De3aASacalU
    • Yahoo Instant Messenger - Team@CsBerceni.Com
    • Vezi Profilul
    • www.CsBerceni.Com
    • Adresa de email
« Răspuns #29 : Aprilie 22, 2009, 12:01:15 »

Patch'u Steam+NonSteam 47+48 merge si la Condition Zero ?  sau e diferit de acesta ??
De3aASacalU