+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » General » Coduri ...sau nu ?!
|- FARA CODURI

Autor Subiect: FARA CODURI  (Citit de 1947 ori) Share

• Membru Junior
  • **
  • Mesaje postate: 92
    • Vezi Profilul
FARA CODURI
« : August 21, 2008, 12:16:12 »

fratilor si eu am folosit coduri de mult si hai sa fim sincer toti am folosit cred ca nu exista vreun player care sa nu fi folosit dar eu nu inteleg de ce postati codurile pe forumuri daca voi vreti s scapati de ele numai neghobi intra si folosesc coduri si cind ii prinzii domne fa-mi poze si ai sa vezi ca nu am pai daca tu tragi numai prin zid daca tu te duci la sigur de unde stii ??? unde se afla playerul ??? daca nu ai cod??? asa ca fratilor INTRATI IN CONTINUARE CU CODURII SI VETI PRIMII FUCKOFF SI CENSURE SA LE TRAIEASCA NEAMUL ALORA CARE AU FACUT ACESTE ANTI-CHEATURI CEI MAI TARII II FELICIT IAR CEI CARE SPUN CA  nu sint bune aceste anti-cheturi
  bai noobilor SINTETI NISTE CODATI  DIN ACEASTA CAUZA VRETI SA NU MAI FIE JUCATI ADEVARAT DACA VA TINE NU CA DOMNE CA AM TRAS PRIN PERETE FARA SA VREAU CA STII CA NU STI CA FA_MI POZE LA GUNOI CU VOI CIRNATILOR .......... BAFTA LA TOTI CARE O ARD CINSTIT PINA LA CAPAT>.....

• Unde trece Vamp1rusS se lasa cu capete taiate!
  • Membru Complet
  • Mesaje postate: 142
  • Vamp1rusS Le are cu HeadShot
    • Yahoo Instant Messenger - Vamp1rusS
    • Vezi Profilul
    • www.xtremephoto.tk
    • Adresa de email
R?spuns: FARA CODURI
« Răspuns #1 : August 23, 2008, 04:33:42 »

Cum zic eu tot deauna,omul a ajuns sa joace mai bn ca wallu,deci dau la headuri la greu,o sa ati arat ca nu am wall ,cand fac rost de un prog care sa ma filmez um joc :P

Auzi stiu ce face censure dar nuj ce face fuckoff adica amx_fuckoff nume          ce face?

• Membru Junior
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : August 24, 2008, 03:33:02 »

pai amx_fuckoff este o comanda impotriva celor care au coade in momentul in care ai dat aceasta comanda jucatorului respectiv ii inlocuieste tastele si in momentul in care apasa orice tasta moare si altceva ii umbla si la confiugurarile jocului astfel incit nu mai poate sa joace pe nici un server decit daca isi instaleaza jocul din nou ;D   :o si nu mai folositi coade  ;) este mai bine sa iti demonstrezi valoarea de player adevarat fara coade hai bafta mai vb

• Membru Junior
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Februarie 01, 2009, 09:17:00 »

da ma mai am eu o vorba  ca ca tine nu mai e nimeni tu esti cel mai tare fara aim tu dai numai headuri esti cel mai tare intra la mine pe server sa vezi ce fuckoff iti dau eu de toata frumusetea ca tu esti cel mai tare de ce nu te duci la campionat??? dai ca tineee.... am intilnit multi pe server

Counter Strike Source

• Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1124
    • Vezi Profilul
    • game-zone.totalh.com
« Răspuns #4 : Februarie 01, 2009, 10:00:19 »

Pe codati ii vezi rapid daca le ai cu cs , intradevar sunt multi care intra cu coade pe servere ca nesimtiti... dar sunt si playeri care stiu sa joace bine... daca te inveti sa joci la sunet nu iti mai traba wall , dar trebuie sa ai ureche...  si placa audio buna , sa poti face diferenta. am jucat si eu de 5 ori in viata mea cu coade (pe serverul meu cu prieteni , care stiau ca am coade , nici o data pe alte sv), sa vad cum e , dar va zic ca nu are rost ca numa iti iesi din mana .

parerea mea e ca ca admin nu poti sa ii prinzi pa codati daca nu ai jucat si tu macar o data cu coade sa vezi cum e ...   adica ii prinzi dar nu pa tati...  si eu deaia am jucat sa vad care e vrajala , caci sunt multe chesti care le inveti numa pa pielea ta... nu din auzite si din spuse

Poate nu toti sunteti de acord cu mine dar nu conteaza eu am zis ce cred si ce stiu

• Membru Complet
  • Mesaje postate: 133
  • Facem un biliard ;)
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Februarie 18, 2009, 04:43:34 »

Intradevar asa am facut eu am jucat cu coade sa vad si cum ii prind si dupa aproape 1 si juma am ajuns de fac wallisti numai la sunet .
Domnu sunet cel mai bun wall din lume incercatzi  ;) ;)
Foaie verde castravete...Tiam dat headshot prin perete...Na fost wall a fost Bulan...Si-adminul mai dat ban . :)

• Mess with the best DiE like the rest
  • Membru Complet
  • Mesaje postate: 235
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Februarie 18, 2009, 06:00:00 »

Bine inteles ca te poti ghida dupa sunet mai ales daca ai un sistem 5.1 sau chiar mai bine te duci direct la tinta dar trebuie sa ai aranjate bine boxele ...eu de obicei cand fac un server dezactivez footsteps sa nu se mai auda ;) ca sa nu mai aibe motive gen il auzi ca e pe acolo sau ceva de genu asta

• Membru Complet
  • Mesaje postate: 133
  • Facem un biliard ;)
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Februarie 19, 2009, 02:20:47 »

Intradevar cu sunet afci tot .
Foaie verde castravete...Tiam dat headshot prin perete...Na fost wall a fost Bulan...Si-adminul mai dat ban . :)

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Martie 06, 2009, 08:17:46 »

Iata eu sunt un player care nicidoata nu am bagat coduri pe sv ;)

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • DevilMayCry
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Ianuarie 14, 2010, 04:01:35 »

Anunt!...observ ca va tot agitati de codati...si tot cautati pluginuri contra lor...nu uitati ca 78% dintre admini au cod...in special ownerii...ei stiu ca nu pot pati nimic...si mai trebuie sa stiti cv...un admin cauzeaza mai multe necazuri decat un codat!

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Aprilie 25, 2010, 02:11:18 »

Anunt! Acu s-au inventat niste coduri mult mai tari care trec de Anti-Cheat-urile cele mai bune si daca nu exista admin bun care stie sa deosebeasca un codat de un player curat atunci v-a zice pa pa la playeri! caci nu sunt prosti playery ca sa stea cu un codat.
PS:Codul dauneaza grav jocului tau!