+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » Probleme server dedicat CS 1.6 » Serverul nu se vede in lista (Moderatori: C3RnAT, HbK2310, Mihail, Edy14)
|- AM Bagat Tot CE ZIcety Aoclo Dar Dupa CE Inchid Srv shil Aprind Numai Merege

Autor Subiect: AM Bagat Tot CE ZIcety Aoclo Dar Dupa CE Inchid Srv shil Aprind Numai Merege  (Citit de 776 ori)

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 14
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email

AM Bagat Tot CE ZIcety Aoclo Dar  Dupa CE Inchid Srv shil Aprind Numai Merege  >:(

• Administrator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 2449
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002198710526#!/profile.php?id=100002198710526&sk=wall
    • Yahoo Instant Messenger - tutorialecstrike
    • Vezi Profilul
    • Tutoriale server Counter Strike 1.6
    • Adresa de email

Dezvolta...da-mi detalii . Iti da eroare si pica, nu se mai deschide dar nu iti da nici o eroare ?! N-am cum sa-ti raspund daca nu-mi dai nici cel mai mic indiciu despre ce se intampla.... :)

• Membru Validat
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email

Poi Mai Vere Bag Pluingu Azi Schimb Sv-Lan 0    ......Dupa Ce icnhid Serverul......Shi il Apird alta Data Numia apare Servaerul Pe Internet(shi La Favorite)

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 23
    • Vezi Profilul
    • Club de Wrestling

daca ai pus swds.dll in HLDS, si ai pus in server.cfg sv_lan 0 ar trebui sa se vada servu la net . 
Emigrati toti in Canada ...

Counter Strike Source

• Membru Validat
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email

Mai Vere Am Bgat pluingu al a in hlds   am schimbat shi din srv.cfg  sv_lan 0      dar serveru numa o singura data apare pe net de fiecare data cand il deschid trebe sa dawnloadez din nou pluingu sal bag >:(