+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » General » Coduri ...sau nu ?!
|- Ati folosit vreodata coduri??

Sondaj

Ati folosit vreodata coduri

O data sa vad cum e
44 (35.5%)
Da am am folosit si inca mai folosesc
14 (11.3%)
Nu
36 (29%)
M-am lasat
30 (24.2%)

Numărul total de membrii care au votat: 124

Autor Subiect: Ati folosit vreodata coduri??  (Citit de 5510 ori) Share

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
R?spuns: Ati folosit vreodata coduri??
« Răspuns #30 : Ianuarie 10, 2010, 04:42:56 »

Nu am folosit !

• Membru Veteran
  • Mesaje postate: 538
    • http://www.facebook.com/pages/Illegal-Team/159534170758156
    • Vezi Profilul
    • zm.illegal.ro
« Răspuns #31 : Ianuarie 10, 2010, 06:24:47 »

Nu am folosit !

Ce pacat, sunt foarte tari, dar dupa 7-8 ani te plictisesti de ele..
Nu am revenit, fiindca nu am plecat nicaieri.

• Membru Complet
  • Mesaje postate: 235
    • Yahoo Instant Messenger - player_jamal
    • Vezi Profilul
    • BomBaY
    • Adresa de email
« Răspuns #32 : Ianuarie 18, 2010, 07:17:47 »

ba..haideti sa`mi dau si eu cu parerea :P:P ...
sincer am jucat cu coduri poate ma bine de 1 jumate ...:-?? ...totul a inceput cannd m`am apucat de Cs...toti colegii mei stiau cat de cat cs....si si normal eu sa nu fiu mai prejos decat ei ...mi`am bagat coduri sa ma fac ca si eu stiu :))) .dar eu imi mascam wallu` cum zicea si "color" ...:P mai ales cand era adminul pe spectator....nu ieseam cu tinta pe el ..si alte chestii ....multi ma credeau ca is corect...dar dupa ce m`am lasat....am jucat super ..sincer sa fiu ...mi`o placut cum am jucat...stiam cam pe unde ii adversarul si multe altele.......dar oricum nu voi mai folosi niciodata .....pentru ca mi`am dat seama ca e prea sec ...:))cam atat...

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • DevilMayCry
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #33 : Februarie 05, 2010, 02:14:10 »

Fiind membru al elitei de codati unitedcheater ar trebui sa.mi dau si yo q parerea.Codatii intra pe un server sa.l goleasca din cauza adminilor care isi fac de cap...sincer mai mult dauneaza un admin decat un codat;)

Counter Strike Source

• Membru Junior
  • **
  • Mesaje postate: 86
    • Vezi Profilul
    • www.cstopz.ro
« Răspuns #34 : Februarie 07, 2010, 10:59:05 »

Mo'ti crede sau nu , dar , NICIODATA n'am folosit coduri pe nici un JOC ONLINE !
Si nici n'am sa folosesc !  ;D

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 34
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #35 : Iunie 29, 2010, 09:17:50 »

io m'am invatzat fara si deja is obijuit pe unele harti sa joc(adika stiu pe unde vin astia ca'i aud)----
---
alti zic ca's codat ca de unde l'am vazut (daca ar fi jucat pe un sv full pe o harta vreo 3 ore si'ar fi dat seama ca nu's codat)

• Incarcat, nu deranjati.
  • Global Moderator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1686
  • Baross rullz
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000660789218
    • Yahoo Instant Messenger - unq@steamserver.zzn.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
R?spuns: R?spuns: Ati folosit vreodata coduri??
« Răspuns #36 : Iunie 29, 2010, 09:40:00 »

io m'am invatzat fara si deja is obijuit pe unele harti sa joc(adika stiu pe unde vin astia ca'i aud)----
---
alti zic ca's codat ca de unde l'am vazut (daca ar fi jucat pe un sv full pe o harta vreo 3 ore si'ar fi dat seama ca nu's codat)

Si eu joc cu casti la volum mare, plus ca-s admin pe unele am drija de unii  >:D
Cat despre cod, le folosesc uneori de curiozitate doar cu BOTI

• Membru Validat
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Ati folosit vreodata coduri??
« Răspuns #37 : Octombrie 27, 2011, 04:15:59 »

Am jucat dar numai cu boti si cateodata de antrenament pe sv meu  :|

• Membru Validat
  • *
  • The Sphinx Will never Cry, T Sphinx Will never Die
    • N/A
    • Vezi Profilul
    • forum.legendofmir.ro
« Răspuns #38 : Noiembrie 11, 2011, 07:56:49 »

Intotdeauna joc cu CDHack cel mai bun si realist , ce inlatura marile buguri de CS/HL. De exemplu armele trag anapoda daca tintesti spre 1. Trebuie sa tintesti permanent la picioare sa-i dai headshot. In plus de foarte multe ori serverele au un bug mare, ca tragi in unul sau altul 3 secunde si el nu moare, asa ca cel ce trage primul , chiar dak tintesti corect bullet by bullet. Asa nu merita, devine foarte plictisitor.
Dar cu CDHack e la limita maxima a Adrenalinei. Care e mai iute de mina, se este.

Cei care n-au incercat chestia si is inceti , n-au de unde sa stie! E ca in body jumping!!

Daca folosesc de ex. 20 insi CDHackul e jocul superantrenant. Sincer am testat pe serverul meu care e dedicat tuturor ce au CDHack. Pacat insa k unii sint cam conservatori , si nu vor sa mai testeze ceva diferit, si cred ca sint doar niste lamentati mintali, k la cheat trebuie sa ai singe!!

Fara suparare. Adresa serverului e pusa la sectiunea servere. Vedeti dupa numele meu.
Foaie verde castravete
Am dat headshoot prin perete
N-a fost wall, a fost bulan
Iar adminul mi-a dat ban !

• Incarcat, nu deranjati.
  • Global Moderator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1686
  • Baross rullz
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000660789218
    • Yahoo Instant Messenger - unq@steamserver.zzn.com
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #39 : Noiembrie 11, 2011, 08:05:32 »

Intotdeauna joc cu CDHack cel mai bun si realist , ce inlatura marile buguri de CS/HL. De exemplu armele trag anapoda daca tintesti spre 1. Trebuie sa tintesti permanent la picioare sa-i dai headshot. In plus de foarte multe ori serverele au un bug mare, ca tragi in unul sau altul 3 secunde si el nu moare, asa ca cel ce trage primul , chiar dak tintesti corect bullet by bullet. Asa nu merita, devine foarte plictisitor.
Dar cu CDHack e la limita maxima a Adrenalinei. Care e mai iute de mina, se este.

Cei care n-au incercat chestia si is inceti , n-au de unde sa stie! E ca in body jumping!!

Daca folosesc de ex. 20 insi CDHackul e jocul superantrenant. Sincer am testat pe serverul meu care e dedicat tuturor ce au CDHack. Pacat insa k unii sint cam conservatori , si nu vor sa mai testeze ceva diferit, si cred ca sint doar niste lamentati mintali, k la cheat trebuie sa ai singe!!

Fara suparare. Adresa serverului e pusa la sectiunea servere. Vedeti dupa numele meu.

E destul de vechi hack'ul, e si detectat de VAC, oricum, iti trebuie versiunea Nonsteam si un client mai vechi ca sa-ti mearga...

• Membru Validat
  • *
  • The Sphinx Will never Cry, T Sphinx Will never Die
    • N/A
    • Vezi Profilul
    • forum.legendofmir.ro
« Răspuns #40 : Noiembrie 17, 2011, 06:04:21 »

Precum am zis , pe aci nu suport STEAM , si in plus cu clientul meu super pot sa intru pe toate serverele care-s online si fara VAC. Si D-ne ajuta sint destule, dar cemi trebuie altele dak am servul meu? Oricum joc mai rar, k nu prea am timp k le cam muncesc pe mia de euro. :) :P

Dar vb e, dak na-i jucat cu un cheat , inseamna ca n-ai jucat niciodata CS, ci te-ai facut doar!

O fi CDHaku mai vechiut, dar cum am mai zis ELIMINA bugurile din engine-ul HL(rezistenta in unele cazuri , viteza de raspuns si multe altele..) si acolo se vede cit esti de pistolar, si cit de repede tragi. :P :) Asa sta prostu' la pescuiala si ti-o trage pe la spate k pe o bitch...
Foaie verde castravete
Am dat headshoot prin perete
N-a fost wall, a fost bulan
Iar adminul mi-a dat ban !

• Moderator Helper
  • Membru Complet
  • Mesaje postate: 109
  • Mancati legumee:))
    • Yahoo Instant Messenger - edymonina@yahoo.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #41 : Noiembrie 23, 2011, 03:53:42 »

io folosesc coduri si am loat distroy de en ori prb ce ca astea peovoaca dependenta codurile daca le folosesti de 2 ori numei cu coduri joci.....
mai ales cu wall
Ajut pe ornice si orcand.

Respectati regulile: http://forum.tutorialecstrike.com/index.php/topic,662.0.html

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #42 : Noiembrie 27, 2011, 09:46:34 »

n-am avut nici odata cod si va recomand sa nu aveti coduri, va stricati tot jocul..Daca joci si esti f bun la cs si joci cu cod nu o sa mai fi cel mai bun

Deci va recomand sa lasati codurile