+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » Probleme server dedicat CS 1.6 » Configurare server.cfg (Moderatori: HbK2310, Mihail)
|- va implor heeeelp :|

Autor Subiect: va implor heeeelp :|  (Citit de 1224 ori) Share

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
va implor heeeelp :|
« : Noiembrie 06, 2007, 06:19:37 »

pfffffff....nici nush cum sa incep.....deci mi-am facut serv de cs pt k m'am saturat sa vad admini care-si permit sa joace cu coade....serv mere super, nu am lag dar....se pot conecta doar cei din reteaua locala.....am net prin retea, la ip adress imi arata 172.16.0.xxx , dar pe adresamea.ro imi arata 86.105.4.x  ....acelasi ip cu 86..... mi'l arata si pe no-ip (mi-am facut host acolo in speranta k va merge). nu stiu ce sa mai fac, btw serv nu mi-l arata nici pe internet, am fisierul swds dar degeaba......este vreo speranta k la serv meu sa se poata conecta si cei din afara retelei? care aveti vreo idee va rog ajutatima aici sau p id meu de ym "elfu88" .... dau o lada de bere la care ma ajuta ;) pace all

• Administrator
  • Membru Veteran
  • Mesaje postate: 2449
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002198710526#!/profile.php?id=100002198710526&sk=wall
    • Yahoo Instant Messenger - tutorialecstrike
    • Vezi Profilul
    • Tutoriale server Counter Strike 1.6
    • Adresa de email
Rãspuns: va implor heeeelp :|
« Răspuns #1 : Noiembrie 06, 2007, 09:14:25 »

Poate n-ai pus bine swds-ul. Mai pune-l odata. Daca tot nu merge patchuieste-l cu anticsdos.
http://www.tutorialecstrike.com/anticsdos.html
si neaparat sv_lan 0 in server.cfg !
« Ultima Modificare: Aprilie 22, 2008, 10:55:40 de Baross »

• Membru Complet
  • Mesaje postate: 126
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
R?spuns: va implor heeeelp :|
« Răspuns #2 : Aprilie 22, 2008, 09:08:55 »

deci ma zici ai ceva probleme cu ip nu ok stii ce tre sa faci iti faci no-ip si ii sooper deci fii atent cum ii iti faci da el trebuie sa  se termine cu no-ip.org ex: xxxxxxxxxx.no-ip.org adik cum am yo colobarosanu.no-ip.org si cand ii dai drumu la server si vrei sa dai ip la cineva nu il mai dai dai ala de exemplu alin.no-ip.org nuhs dak nu intelegi contact:colobarosanu id de mess
3D.Kim:)