Binenteles,acum daca ai abonament la internet de 5 euro lunar,sa nu crezi ca setarile de mai sus te vor scapa de lag pe anumite servere,asta tine si de antivirusul sau firewallul pe acre il folosesti,majoritatea jucatorilor au 15 ani si joaca cs de 3 ani dar nu stiu sa instaleze un driver la placa de sunet sau sa seteze un antivirus ( de instalat stiu toti) ,nu vreau sa fiu taran dar asta e adevarul,multi dintre ei apeleaza la alti prieteni care au impresia ca stiu cate ceva,dar e bine si asa cateodata ca mai inveti cate ceva,dar daca inveti de la unul care te invata gresit,atunci e aiurea......eu zic sa nu foloseasca antivirus gen AVG,bitdefender,si cele care sant gratuite,intodeauna sa faca update la el si sa mai scaneze calculatorul de virusi,cand deschizi un folder intrii la tools/folder options,dai la view,si debifezi acolo unde scrie HIDE EXTENSIONS FOR KNOWN FILE TYPES,mai ales daca tragi muzica sau poze de pe ODC,DC ++ o sa ai o mare surpriza can vei vedea in loc de melodie,ex GIGEL.mp3 sa fie Gigel.mp3.exe si tot hardul tau sau folerul va fii plin de virusi sau troieni si te miri de ce nu ai spatiu pe hard sau merge greu calculatorul....si macar 1 data pe saptamana sa curatati coolerul de la processor si placa video,praful e dusmanul componentelor....bafta si scuze daca am fost offtopic