+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » General » Coduri ...sau nu ?!
|- Codurile in general arata si personalitatea voastra...ce fel de oameni santeti!

Sondaj

Ce iati face codatiilor?

i-ati raspunde cu aceeasi moneda folosind cheat?
0 (0%)
i-ati da un virus in schimbul cheat-ului!
0 (0%)
i-ati da un fuckoff?
1 (50%)
i-ati da un ban permament?
1 (50%)
sau ati face schimb de cheaturi intre voi pt a fii si mai codati?
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 1

Votare închisă: Aprilie 29, 2008, 12:03:44

Autor Subiect: Codurile in general arata si personalitatea voastra...ce fel de oameni santeti!  (Citit de 1118 ori) Share

• AgentStrike

• Vizitator

Codurile in general va reprezinta....pt ca folosind cod arata ce mentalitate aveti si cat de parsivi santeti si in viatza reala....deci nu cer nimik de la voi, decat sa va schimbati ceea ce ii aproape imposibil!  :-\

• Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1708
  • Respecta pentru a fi respectat!
    • Vezi Profilul
    • WhiteTerror Forum

Cand vad un codat intai ii dau fuckoff dupa care banul permanent

Am si bind pentru ban :D
bind - "amx_banip CRAPPED"
Cand ii dau fuckoff i se schimba numele in I CRAPPED MYSELF si dupa ce apas  pe - il baneaza permanent 8)

• AgentStrike

• Vizitator

Si eu cam tot asa fac numai ca il umplu de fuckoff si apoi ii dau ban permanent din consola serverului ca altfel la mine nu merge :P
sa stiu sigur ca iam spart si jocu si pofta de cs ...sa se invete minte sa mai joace cu coduri ;)

• Membru Veteran
    • Vezi Profilul
    • WhiteTerror Forum

Cred ca am sa fac binduri pt smash spank si censure :D ii dau toate comenzile astea si tre sa reinstaleze cs  ::)

Counter Strike Source

• AgentStrike

• Vizitator

O idee ff buna numa ar fii si mai buna daca mi-ai zice si mie cum ii fac bind la fuckoff sa ii rezolv mai repede ;)

• Membru Veteran
    • Vezi Profilul
    • WhiteTerror Forum

La fuckoff nu poti sa dai bind. Pentru ca trebuie sa scrii numele playerului as incerca sa fac un bind sau alias sau cum se cheama, sa bind-urisc o tasta cu fuckoff, spank, smash, si ce mai are  :D numai ca nu stiu daca se poate asa ceva...

• AgentStrike

• Vizitator

aaa pai eu credeam ca merge sa ii faci bind sa iti usurezi munca...era prea fain ;)

• Membru Junior
  • **
  • Mesaje postate: 96
    • Vezi Profilul
    • Fun-Cs.Knd.Ro
    • Adresa de email

Pai daca eu joc pe un sv care sunt admin...i zic...cand te intorci sa vii fara cod..sii dau ban pentru 2-3 zile...
Dar daca nui serverul meu...si nu sunt admini pe el...incerc sai fac cu tot cu cod...poate si-ar da seama ca nu inveti cs cu cod...

Ar cam trebui sa se "fabrice" o comanda gen amx_fuckoff dar efectul ei sa fie   screw,smash,fuckoff,censure,spank :D sa scriu numa amx_fuckoff nick   (si cu asta sa il termin)

eu deobicei sunt ingaduitor ca admin.....cand suspectez pe unul de coade , astept ma uit pe el , fac poze , si cand sunt sigur ca are cod.....eu il nenorocesc :))))) deci nici unul nu scapa  fara minim astea 3 : smash,spank,fuckoff  :D cateodata cu walisti ma mai si distrez :D iubesc sa fac misto de codati  , deci cand prind un wallist ii dau amx_spin :)) si ii scriu  "NA ! Joaca acuma cu Wall istetule! " :)))) si bineinteles urmeaza screw , smash , spank , censure , fuckoff ....dupaia il las un pic asa pe server cu comenzile astea aplicate pe el :)) si apoi fuge el singur :)))))) . cred ca is cel mai al dracu admin cand prind pe unu codat . 

• Membru Complet
  • Mesaje postate: 237
    • Yahoo Instant Messenger - octavius_1992
    • Vezi Profilul
    • Intuition Server
    • Adresa de email

E... merita man :)), va zic eu, ca daca fiecare admin le-ar face asa, li s-ar acri, si-ar infiinta servere pentru cheaturi, se iau la intrecere atunci, care jocaca mai bine cu cheaturi omg,  :-X, ce-ar mai fi.
Eu sincer pana acum nu stiam de smash, spin, fuckoff, cenzure.. si ce-ati mai zis voi pe acolo, daca le are cineva, va rog frumos, sa le puneti la topicul pentru fuckoff, sa fie toate acolo. Multumesc frumos :). (sau daca se afla deja undeva, please redirect me)