+ Tutoriale server Counter Strike 1.6 - CS Source - Left 4 Dead » General » Off Topic/Discutii despre orice (Moderatori: AdorCounTer, HackKing)
|- Care stie cum se face un server de wow tbc? din cate stiu aici e offtopic...nu?

Autor Subiect: Care stie cum se face un server de wow tbc? din cate stiu aici e offtopic...nu?  (Citit de 694 ori) Share

• AgentStrike

• Vizitator

Care stie cum se face un server de wow tbc? Postati aici in amanunte cam ce programe necesare ne-ar trebuie si ce requierements ne-ar trebuie pt a tine un server de wow tbc fara probleme ;)

''Ms pt intelegere...si daca nu am postat unde trebuie imi cer scze'' ;)

• Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1708
  • Respecta pentru a fi respectat!
    • Vezi Profilul
    • WhiteTerror Forum

Eu, personal habar nu am :D

Dar, poti cauta pe google tutoariale, e imposibil sa nu existe  ;)

• AgentStrike

• Vizitator

am cautat pe google tutoriale ...sant tone de ele dar nu prea sant esentiale....am facut un server de pe un tutorial de acolo si erau buguri la greu...sa nu mai zic ca nici chatul nu mergea si pe langa asta garzile din stormwind tineau in mana patratele in loc de scuturi si lipseau npc-uri la greu....am incercat sa fac ce pot dar ''low chance'' de aia am zis poate stie careva un site mai bun de unde si-au facut si ei serverul sau macar ceva mai bun decat ce am gasit eu...ms pt raspuns ;)

• Membru Veteran
  • Mesaje postate: 1708
  • Respecta pentru a fi respectat!
    • Vezi Profilul
    • WhiteTerror Forum

NU exista joc online fara buguri!
« Ultima Modificare: Februarie 24, 2008, 02:27:48 de WhiteTerror »

Counter Strike Source

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email

io stiu sa fac sv de wow tbc (2.3.3) deocamdata pe urma om mai vedea contact me florin_iarba@yahoo.com si poate vb cu moderatoti si postez un tutoariale :D