Nu mai stiu exact ce optiuni are Norton, insa la AVG Internet Security (pe care il folosesc de mai bine de 5 ani) si Kaspesky (pe care il foloseam in trecut) exista o optiune de excludere a unor fisiere de la scanare (ceva cu Trusted Aplications)...daca Nortonul are asa ceva, in viitor poti linistit sa treci installerul CS MW2 acolo.
PS: sper sa-ti placa jocul 
Salut!

Am reusit instalarea, dezactivand din Norton "Protectie Insight", "Paravan de protectie inteligent" si "Download Intelligence"... apoi le-am reactivat si nu este nicio problema cu jocul.
Sincer, prima data cand am intrat in joc, mai exact la prima misiune ("AE"), am murit de vreo 4-5 ori la rand, pana am inceput sa ma obisnuiesc...

Jocul mi se pare foarte reusit, dar si ceva mai greu decat cel clasic. Realismul e mai bine evidentiat, iar elementul-surpriza apare mai des decat eram eu obisnuit... Imi place!

Totusi, am observat ceva, o mica problema, as spune: cand intru pentru prima data pe o harta, daca misc mausul pana sa inceapa misiunea, se blocheaza atat grafica, cat si sunetul... se creeaza un loop sonor. Evident, nu mai pot continua, asa ca sunt nevoit sa inchid aplicatia din Task Manager. Si, cu ocazia asta, am constatat ca jocul consuma cam 470 MB din memorie, atunci cand e blocat... in mod obisnuit, cand ruleaza perfect, consuma pana in 50 MB din RAM. Asta o spun doar asa, informativ. Daca nu misc mausul pana la inceperea misiunii, nu se mai blocheaza. Dar asta doar pentru prima data cand intru pe o harta noua. A doua oara, chiar daca misc mausul, nu se mai blocheaza.
Si mai e o problema: nu pot intra pe harta "Champ", deoarece lipseste un fisier... apare o eroare si iese din joc. Am atasat si o imagine despre aceasta eroare.
Pe viitor, daca mai intampin probleme cu jocul, o sa mai revin cu posturi aici.
Toate cele bune!